Együttérzés

2021.12.08. 06:55

Sokan vigasztalják Kóbor János 14 éves lányát

Sokan állnak most Kóbor János lánya, a 14 éves Léna mellett.

Az Omega hétfőn jelentette be, hogy 78 évesen meghalt Kóbor János. Rengeteg zenésztársa és ismert ember búcsúzott tőle a közösségi médiában, a felesége teljesen összetört, tinédzser lánya pedig egy égő gyertyára cserélte ideiglenesen a profilképét a közösségi oldalain, ahol sorra érkezenek az üzenetek – írja a Bors.

 Nagyon boldog család voltak

Fotó: Bors

„Lénácska, gondolatban veletek vagyok... Nekem is megszakad a szívem” – írta egy kommentelő, egy másik így üzent: „Nagyon sajnálom. Léna... Fogadd őszinte részvétem. Anyukádat is ölelem... Osztozunk fájdalmatokban.”

Léna pár hete – amikor édesapja az intenzív osztályon küzdött a koronavírussal – megosztotta az Omega egy korábbi bejegyzését is az oldalán.

 

Küldte édesapjának az erőt

Mindannyian küldjük az erőt – írta akkor Kóbor János lánya.

Fogom a kezed és nagyon szeretlek! – vigasztalják Kóbor János 14 éves lányát

Kobór János 64 éves volt, amikor megszületett Léna. Sok időt töltöttek együtt, imádtak társasjátékozni, kártyázni.

Csodálatos kiscsaj, nagyon okos, kitűnő tanuló, és amire a legbüszkébb vagyok: anyanyelvi szinten beszél angolul. Néha előfordul, hogy fizikából segítséget kér, de a hetedikes tananyag még nekem is könnyen megy

– fogalmazott korábban a hot! magazinnak az énekes.

Elárulta, van pár tulajdonsága, amit a tőle örökölt, például azt, hogy filozofikus természet. Ám ezt leszámítva Léna tiszta anyja.

Ezek is érdekelhetik