Bulvár-celeb

2021.03.19. 14:50

Megdöbbentő fordulat Nagy László szerelmi ügyében, megszólalt a feleség

Erika sok mindent cáfol abból, ami eddig a sajtóban megjelent a házasságáról.

Forrás: Nemzeti Sport / Szabó Miklós

Újabb fordulat a sztársportoló szerelmi életében, megszólalt a kézilabdázó Nagy László felesége. Erika a Bors kérdésére tiszta vizet öntött a pohárba az elmúlt napok történéseivel kapcsolatban. A szövetség alelnökeként és veszprémi sportigazgatóként dolgozó Nagy vasárnap tudatta követőivel, hogy egy párt alkot Sónyák Szilvia fitneszmodellel. Ekkor arról szóltak a hírek, hogy a kézis már el is vált a feleségétől.

A házaspár ritkán szerepelt kettesben a nyilvánosság előtt
Fotó: MTVA / DTK Show

 

„Tekintettel arra, hogy Laci a gyermekem édesapja, most sem, és a jövőben sem fogok róla rosszat mondani, azonban éppen kiskorú lányunk érdekében szeretnék pár, a sajtóban megjelent tárgyi tévedést kijavítani.

Nem igaz, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy már nem éltünk együtt. Ugyanannyit volt távol tőlünk, ahogy élsportolóként eddig is.

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, nálunk is voltak ilyenek, azonban válást nem indítottunk el. Eddig” – mondta a lapnak Erika, aki kijelentette, beadta a válópert.

Sokkoló élmény lehetett a sztársportoló feleségének meglátni, ahogy a férje, a gyermeke édesapja egy másik nő karjaiban boldog, mindezt úgy, hogy Laci személyes homlijai még mindig a közös házukban vannak. Ráadásul férje új kapcsolatáról ugyanúgy értesült, mint bárki más: a szalagcímekből, amiket a közösségi oldalon posztolt közös fotó alapján adtak közre a lapok a hétvégén – írja exkluzív interjúja alapján a Bors.

2005-ben házasodott össze Nagy László és Erika
Fotó: Délmagyar

 

Nagy László új szerelméről gyermekének apja, a válogatott futballista Vermes Krisztián nyilatkozott. Elmondása szerint a nő erotikai kiállításokon lépett fel, meztelenül táncolt férfiak előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában