OGEX 2023

2023.11.23. 23:10

Visszatér az ország szívébe a 2023-as Országos Gaming Expo

Egy egész hétvégére a gamerek játszótere lesz Budapest.

MW

Forrás: OGEX

A tavalyi sikerek után idén is megrendezték az Országos Gaming Expót (OGEX 2023), amely szeptember 8. és november 9. között az ország összes vármegyeszékhelyére ellátogatott, és ahol az érdeklődőknek lehetőségük volt kipróbálni magukat akár az új, akár a retro videójátékokban, társasjátékokban.

Az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla) által szervezett roadshow most az utolsó állomásához érkezett, amelynek november 25–26-án a budapesti Millenáris ad helyet. 

Az érdeklődők a fővárosi eseményen részt vehetnek egy kerekasztal-beszélgetésen, ahol megtudhatják, hogy mi történik velük, ha játszanak, és hogy miért jó, ha odafigyelnek erre.

Lehetőségük lesz a Wizard of War, a Mario és az ezekhez hasonló húsz-harminc évvel ezelőtti játékok kipróbálására a Retro Gaming asztalainál. 

Akik pedig nem az online térben akarják kipróbálni magukat, kihívhatják barátaikat és más résztvevőket egy összecsapásra a társasjáték zónában.

Akit a száguldás és az abroncsszag őrjít meg, az kormány mögé pattanhat, és meghódíthatja a szimulátorok aszfaltjait!

Videójátékok, szimulátorok, társasjátékok, kerekasztal-beszélgetések is várják a gamereket
Forrás: OGEX

Megéri nyitott szemmel járni az esemény területén, hiszen fantasztikus jelmezekbe bújt costplayerekkel fotózkodhatunk majd a fotófalnál. Film, képregény, játék – minden életre kel.

És itt, Budapesten, a Millenárison dől el az is, hogy kié lesz a bajnoki cím, ugyanis az esemény látogatói élőben követhetik majd a Rocket League döntőjét, amelyre hónapok óta kvalifikálják magukat a versenyzők szerte az országból.

A belépés ingyenes, regisztrálj most!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!