Digitália

2023.07.23. 06:00

Végre Magyarországon is kapható a hajlítható Honor Magic Vs

A sokoldalú hajlítható készülék szuper kialakítása mellett hardver- és szoftverkínálatával is kiváló lehetőségeket kínál.

MW

Forrás: Shutterstock

Egyszerre strapabíró és könnyen hordozható formabontó zsanérkialakításával

A Magic Vs kifejezetten vékony és könnyed készülék: összecsukva csak 12,9mm, valamint 267g. Kompakt kialakítása ellenére 5000mAh-s akkumulátora van, ami a legnagyobb a 270g alatti, jelenleg megvásárolható okostelefonok közül.

 

Könnyed kialakításához a forradalmian új gyártási módszer is hozzájárul, ugyanis egy darabban öntik ki az eszköz vázát, ezzel csökkentve az előző generáció 92 alkotóelemét csupán 4-re. Kitűnő tartóssággal büszkélkedhet a zsanér, ami 400 ezer összecsukást is kibír a TÜV Rheinland mérései alapján. Ez több mint 10 évnyi használatnak felel meg, ha naponta 100 összecsukást veszünk alapul.

A zsanér kifinomult struktúrájának köszönhetően rés nélkül csukható össze, kinyitva szinte teljesen lapos a kijelzője.

Dupla kijelző a dupla élményfaktorért

A készülék felhasználóbarát 6,45”-es külső kijelzőt kínál 21:9-es, 90%-os képaránnyal. Kinyitva tabletszerű élményt nyújt az extraszéles, 7,9”-es belső kijelzővel.

Profi szemkímélő megoldásaival hatékonyan csökkenti a szemek terhelését: ilyenek a dinamikus fénytompítás és a napszakhoz igazított fényerőszabályozás az 1920Hz-es PWM-tompítással. Utóbbi a valaha elért legmagasabb frekvencia a jelenleg elérhető összecsukható okostelefonok között.

A Magic Vs lenyűgöző hármas kamerarendszerrel rendelkezik, ami egy 54MP-es IMX800-as fő, egy 50MP-es ultraszéles és makró fő, és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomra képes kamerából áll.

 

A készüléket a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 mobil platformja hajtja, ami a korábbiaknál hatékonyabb, gyorsabb és összességében kitűnőbb felhasználói élményt biztosít. Turbo X motorjaival pedig hosszabb akkumulátor-élettartamot és zökkenőmentesebb használatot kínál.

A mobilon a legújabb, Android 13-on alapuló Honor MagicOS 7.1 fut. A többeszközös együttműködést lehetővé tevő MagicRing vagy az intelligens szövegfelismerést kínáló Magic Text funkciókon túl ez a csúcskategóriás telefon lehetőséget biztosít arra is, hogy egyszerre több alkalmazást kezeljenek a felhasználók, illetve, hogy több ablakban intézzék dolgaikat egy appon belül: ezek a Smart Multi-window és az App Extender funkciók.

A készülék 649 990 Ft-ért vásárolható meg fekete színben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!