Innovációs Díj

2021.01.13. 06:00

Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert a CES-en

A Bosch eBike Systems Nyon fedélzeti számítógépét találta a legjobbnak a zsűri.

Forrás: eBike Systems Nyon

Legújabb hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldásáért – a Nyon all-in-one fedélzeti számítógépért – a Bosch eBike Systems nyerte el a 2021-es CES Innovációs Díjat a Járműintelligencia és közlekedés kategóriában.

Intelligens mobilitás élménye elektromos kerékpáron

A digitális megoldások, mint például a Nyon fedélzeti számítógép, még élvezetesebbé teszik az eBike használatát, miközben biztonságosan juttatják el a kerékpárost az úti céljához.

A Nyon all-in-one fedélzeti navigációt, edzéskövetést, digitális zárfunkciót és a terepviszonyokat is figyelembe vevő hatótávval kapcsolatos információkat is kínál, továbbá bluetooth-, illetve wificsatlakozáson keresztül kapcsolja hálózatba a kerékpárost a digitális világgal.

Felhasználója okostelefonján keresztül csatlakozhat az eBike Connect alkalmazáshoz, adatokat oszthat meg az útvonalakról és tevékenységekről. A kerékpáros az érintőképernyőről vagy menet közben a kezelőegységről egyszerűen tudja működtetni a fedélzeti számítógépet. A Nyon már megvásárolható.

A CES (Consumer Electronics Show) a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállítása Las Vegasban. A CES-t idén a koronavírus-járvány miatt leginkább virtuálisan rendezik meg.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!