Bulvár

2005.04.27. 13:47

Békés megyei internetes szerelem egy bulvárlapban

Egy medgyesegyházi és egy orosházi huszonéves fiatal internetes románcáról jelent meg írás az egyik országos bulvárlap mai számában. Kiss Szabina és Bodnár Péter még soha sem találkoztak, mégis több mint fél éve tart a szerelmük.

BEOL

A bulvárlapból kiderül, hogy Szabina és Péter egy éve kezdett levelezni a világhálón, de akkor néhány hét után megszakadt a kapcsolatuk. Decemberben viszont újra megkeresték egymást...

Bár az otthonaik közötti, Orosháza–Medgyesegyháza távolság nem tűnik áthidalhatatlan akadálynak, kapcsolatuknak – egyelőre – mégis kihagyhatatlan része az internet, a medgyesi lány ugyanis már másfél éve az Egyesült Államokban él: Denverben babysitterként dolgozik.

– Ismerjük egymás szokásait, nagy meglepetést nem okozhat a személyes találkozó – nyilatkozta a lapnak a lány, aki elmondta azt is, hogy várhatóan augusztusban jön majd haza és találkozik először szerelmével. Az együtt töltött idő azonban nem lesz túl hosszú, ugyanis Szabina ősztől a tengerentúlon tanul majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!