B(eo)LOG

2007.07.25. 14:31

Karsai és a gömbvillám

Karsai Józsefnek halálfélelme volt a battonyai határban - adta hírül a Bors cikkét ismertetve az Index. Az MSZP honatyájára, akinek még a rémisztő orbáni időkben is volt bátorsága a viharsarokban búzát égetni, pont a Gyurcsány-éra legmelegebb nyarán csapott le emberfeletti energiájával a természet.

BEOL

Karsai József éjfélkor autózott szakadó esőben Battonya környékén, amikor keresztezte útját alig 3-4 méterrel a kocsi előtt egy fényes gömb. A színes tünemény néha lassított, gyorsított, eltűnt, aztán egyszer csak szembe fordult a szocialistával. A rettenthetetlennek ismert gazda ekkor érezte úgy, hogy nem szabad kiszállnia az autóból. A természet félelmetes erejével vívott taktikai csata be is jött, mert a gömb "egy méterre járhatott a szélvédőtől, amikor ívet húzva átcsapott" fölötte, így szerencsére ezt is megúszta.
A nagy túlélő elmesélte, hogy a veszély elmúltával másnap felhívta telefonon Pártai Luciát, mert a meteorológussal szerette volna megbeszélni, mi is fenyegette őt tulajdonképpen - írja az Index polblogja, a Pufajkás Turul

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!