Tehetségkutató

2024.04.14. 19:58

Megmutatták tehetségüket a fellépők Dombegyházon

Dombegyházon folytatódott a Mutasd Magad Dél-Békés amatőr művészeti produkciókat bemutató rendezvénysorozat, tehetségkutató. Majd 30 egyéni, vagy csoportos produkciót látott a közönség a művelődési házban szombaton. Dr. Varga Lajos polgármestere is köszöntötte a résztvevőket, virággal kedveskedett Jankó Erzsébetnek, a rendezvénysorozat megálmodójának.

Csete Ilona

Nagy volt az öröm a díjkiosztón

Forrás: Facebook

Dombegyház polgármestere örömét fejezte ki azért, mert sokan megmérették magukat és nagyon sokan kíváncsiak voltak a fellépőkre.

A nevezőket a zsűri minősítette. Németh Gyuláné pedagógus, Formann Blanka zenepedagógus, Duma Zsolt drámapedagógus figyelte értő szemmel a produkciókat.

Az eredményhirdetéskor derült ki: az arany minősítettek, valamint az arra érdemes ezüst minősített produkciók meghívást kaptak a medgyesegyházi Százszorszép gálára, valamint különdíjakat is kiosztottak. Gyöngyösi Erzsébet 5 évesen Laza Maca-díjban részesült, míg a Dombegyházi Felnőtt Zumba csoport Mutasd Magad Közösségi Díjban részesült. Két felkészítő tanárnak is különdíjjal kedveskedett a bíráló bizottság a hosszú évek óta tartó magas színvonalú munkájáért: Ocsovszki Ildikó az Apró Iglice Citerazenekar, míg Keresztesné Deák Andrea a kovácsházi moderntánc csoportok felkészítéséért részesült elismerésben. A rendezvénysorozat egy hét múlva Mezőhegyesen folytatódik.

Dombegyházi szemezgetőn ők is felléptek
Forrás: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában