Közösség

2024.04.29. 11:42

TeSzedd: Kálmán Tiborék megtisztították a Május 1. parkot

A TeSzedd! akció keretében ezúttal a békési Május 1. Park környékét tisztították meg a helyi Fidesz-KDNP tagjai a csatlakozó önkéntesekkel – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, a város polgármestere. A városban a TeSzedd! akció mellett is több alkalommal hívtak életre hasonló akciót.

Papp Gábor

Mint Békés polgármestere kiemelte, a Föld napja alkalmából csatlakoztak az országos TeSzedd! akcióhoz melynek célja, azonos az általuk életre hívott „Kezed munkája” programhoz, azaz egy-egy segítségre szoruló városrész rendezése.

TeSzedd
A TeSzedd akció keretében Kálmán Tiborék komoly munkát végeztek. Fotó: Gazsó János

– Noha a városüzemeltetés szakemberei rendszeresen karban tartják közterületeinket, mindig akadnak olyan részek, amelyek szinte vonzzák az illegális hulladékot, gondatlanságból eldobált szemetet. A FIDESZ-KDNP frakciójával és néhány önkéntessel a Május 1. parkot és környékét tisztítottuk meg. A takarítás mellett volt lehetőségünk a beszélgetésre, észrevételek, javaslatok megvitatására is – emelte ki Kálmán Tibor.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában