Puszta Vándorai

2024.05.15. 13:40

Motorosok lepik el Nagyszénást, hosszú lesz ez a hétvége

A Puszta Vándorai-Viharsarok csapata már nagyon készül: a hetedik lesz az idei év, hogy megszervezik motoros hétvégéjüket. Tavaly majd 300 kétkerekűvel rendeztek felvonulást a település utcáin. Újabb rekordra számítanak, várják a motorosokat.

Csete Ilona

A tavalyi nagyszénási felvonuláson majd 300 motor dübörgött, most is érkeznek a motorosok. A szerző felvétele

A 7. motoros hétvégét 4 naposra tervezték a házigazdák. Korábban azt mondták, csúcs volt a 2022-es esztendő. A 2023-as év létszámáról ma már szintén úgy fogalmaznak: fergetegesre sikeredett! Rendezvényük látogatottsága, no és a látványos motoros felvonulás (majd 300 kétkerekűvel) nagy tetszést aratott.

motorosok
A tavalyi nagyszénási felvonuláson majd 300 motor dübörgött, most is érkeznek a motorosok. A szerző felvétele

Hasonlóra számítanak ezen a hétvégén is. Pető Mihály a szervezők nevében elmondta, ekkora vendégség nagyobb területet igényel, ezért született meg a döntés: a kemping és a parkfürdő területét összenyitják. Kulturált infrastruktúra, a fürdős élmény hozzájárul az idei 4 napjuk sikeréhez.
Hiába, no, számon tartja a kétkerekűek társadalma a szénási szervezést.

Bedübörögnek a motorosok

Csütörtökön indul Németországból, a legtávolabbról például az a motoros, aki nem hagyja ki a találkozás lehetőségét. Nagyszénásra várhatóan idén is sok százan beübörögnek a fesztiválozás, az együttlét, a sok játék reményében. A házigazdák ezúttal is nagyon készülnek.

Sátrakat leporolni, fürdőgatyákat és a testeket előkészíteni egy fergeteges hétvégére, mert elstartol a VII. Nagyszénási Puszta Vándorai Motoros Hétvége – fogalmaznak közösségi oldalukon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában