Szépségverseny

2024.04.12. 10:18

Mi kell ahhoz, hogy Tündérszép légy? Mutatjuk! – videóval

Hamarosan lezárul az idei Tündérszépek versenyre a jelentkezés. Mielőtt még az ajtók bezárulnak, megmutatjuk, hogy hogyan válhat belőled is Tündérszép.

Beol.hu

Ha elmúltál 18, de nem vagy még 36, akkor látogass el a tunderszepek.hu oldalra és add le jelentkezésed! Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek a továbbjutásért. Ne habozz, mert a regionális fordulóba legfeljebb 50 hölgy juthat be.

Jelentkezz még ma! Nincs mit veszítened!

Gyere el a fotózásra!

Nevezhetsz saját portfólióval, de ha nincsenek kéznél tuti felvételek, akkor sem kell aggódnod, hiszen a nevezés leadása után, a szakmai zsűri által kiválasztott hölgyeket fotózásra invitáljuk, ahol ingyenesen biztosítunk egy profi műtermi fotózást.

Gyűjtsd a szíveket!

A protfólió elkészülte után nincs is más dolgod, mint figyelni a Beol.hu oldalát, ahol minden nap újabb lányokat mutatunk be. Gyűjtsd a szíveket és biztosítsd be a helyed!

Irány az országos döntő!

A szakmai zsűri értékelése alapján  összesen 3 hölgy jut tovább a Tündérszépek 2024 szépségverseny országos döntőjébe. De nem kell aggódnod, ha nem választottak ki, hiszen az országos közönségszavazás során legmagasabb értékelést kapott hölgy is ott lehet a végső megmérettetésen. 

Nincs mit veszítened

A gyulai szépség, Kiss Lili a Facebookon, illetve TikTok-on találkozott a Tündérszépek hirdetésével. Hírportálunknak elárulta, hogy bár önbizalomhiánnyal küzd, mégis nagyszerű lehetőségnek tartja a versenyt. 

– Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Nem csalódtam. A fotózáson során remekül éreztem magam, pozitív élményekkel gazdagodtam. Mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy ne féljen jelentkezni, hiszen nincs mit veszíteniük!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!