Sztárvilág

2010.04.27. 10:25

Nem akkora bunkó, mint amekkorát alakít

Az utóbbi években keveset hallani Árpa Attiláról. Az egykori médiacápa most egy arrogáns, nagyképű tévéfőnököt játszik a Czukor show című mozifilmben. Sokan azt gondolják, könnyű volt a szerepet megformálnia. Csak önmagát kellett adnia...

Kiskegyed Online

- Milyen visszajelzéseket kaptál?
- Nagyon jó kritikákat kaptam, zavarban is voltam tőle. Persze azt is mondták: azt a figurát játszhattam, aki én vagyok... Pedig nem sok közöm van hozzá az életben. A karakterem egy bunkó, kis menedzserpocakkal, rosszul beszél angolul, üvöltözik a kollégáival, buszsávban közlekedik, mindenkin átgázol, csak a siker számít. Tudom, sokan engem is felfújt, arrogáns pasinak gondolnak, így lettem beskatulyázva. Pedig, remélem, sokkal értelmesebb vagyok. Jól beszélek angolul, és soha nem kiabáltam a munkatársaimmal.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A legtöbben arrogáns pasinak könyvelték el.
[/caption]

- És mennyire vagy szigorú főnök?
- Nem vagyok az, óriási dolognak kell történnie, hogy én kiakadjak. Csupán megkövetelem a teljesítményt, de ez normális.

- Min dolgozol mostanában?
- Rodolfo életéről készítek filmet. Tavaly ősszel egy német lovagfilmben játszottam, aztán egy angol rövidfilmben Dobó Katával. Társproducere vagyok a Pál Adrienn című Kocsis Ági filmnek, és most szinkronizáltam végig egy Milarepáról szóló dokumentumfilmet.

- Televíziós műsoron nem töröd a fejed?
- Most nem, úgy érzem, kiégtem. A tv2-nél adom az ötleteimet, tanácsokkal látom el a kreatív igazgatót.

- Pedig annak idején azt lehetett hallani, csúnyán váltatok el.
- Leépítések voltak, és a mai napig sincs utódom. Túl drága voltam a csatornának, és megegyeztünk, hogy rám már nincs szükség. De nem igaz, hogy csúnyán kirúgtak. Barátságban váltunk el, és külsősként dolgozom nekik, ha szükség van rám.



- Kislányod, Amira 3 éves. A lányok ilyenkor kenyérre kenik az apjukat...
- Hát, igen… Én sem vagyok szigorú apa, sem következetes. Csak akkor vagyok kemény, ha az egészségét vagy a testi épségét veszélyezteti. Ha valamit a szájába vesz, vagy körülnézés nélkül akar lelépni a járdáról, akkor rákiabálok.

- Hasonlít rád?
- Jelenleg úgy látom, hogy mindkettőnktől a kevésbé kellemes tulajdonságokat örökölte. De nem bánom, mert ebben a mai világban jól fog jönni, hogy átgázol bármin, ha el akar érni valamit. Feleségem nagyon makacs és büszke nő, azt is látom benne!

Beleszületett a szakmába

Született: München, 1971. november 17.

A TV2 egykori kreatív igazgatója, a Való Világ, a Mónika show, a Pasik és a Topmodell leszek című televíziós műsorok készítésében vett részt. Ha én ezt a Klubról elmesélem címmel könyve jelent meg, amelyben lerántotta a leplet a bulvármédiáról.

Édesapja Árpa József, a TV2 egykori kreatív igazgatója, édesanyja sminkes és dramaturg. Felesége Tomán Szabina modell, gyermekük Amira Johanna (3).



Berta Bernadett

Részletek a Kiskegyed Magazinban!

 

A TV2 egykori kreatív igazgatója, a Való Világ, a Mónika show, a Pasik és a Topmodell leszek című televíziós műsorok készítésében vett részt. Ha én ezt a Klubról elmesélem címmel könyve jelent meg, amelyben lerántotta a leplet a bulvármédiáról.

Édesapja Árpa József, a TV2 egykori kreatív igazgatója, édesanyja sminkes és dramaturg. Felesége Tomán Szabina modell, gyermekük Amira Johanna (3). A legtöbben arrogáns pasinak könyvelték el. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!