Sztárvilág

2009.04.16. 10:50

Rúzsa Magdi másik arca!

A fiatal énekesnő sosem mutatta, hogy mit érez igazán. Közvetlen környezete és rajongói sem vették észre, hogy lelke mélyén valami nincsen rendben. Tegnap azonban kiderült: Magdi nem is annyira boldog és szerelmes, mint ahogy azt általában mutatta. Barátja megcsalta. Az egykori megasztáros nem bánkódott sokáig. Egyes pletykalapok szerint már másik férfi oldalán vigasztalódik.

Kiskegyed Online

A Blikk információi szerint Magdi és Benji 2006-ban ismerkedtek meg: abban az évben, amikor az énekesnő megnyerte a Megasztárt. Tavaly októberig pedig elválaszthatatlanok voltak!

Kolumbiában talált rá az új szerelem

Pontosabban addig, amíg a fiúnak egy forgatás miatt, hosszabb időre Kolumbiába kellett utaznia. A távoli földrész, az ismeretlen kultúra és egy új szerelem végül magával ragadta Benjit! Magdi, miután megtudta a hírt azonnal szakított kedvesével. A fiú beleegyezett a döntésbe, bár a Magdival eltöltött két évet nem tudta egyik pillanatról a másikra elfelejteni.

Hogyan tovább?

Talán ennek köszönhető az is, hogy az utóbbi időben, hol szakításukról, hol pedig kibékülésükről cikkeztek az újságok. Sokszor látták őket az elmúlt időszakban is együtt, most azonban valami megváltozott! Pont került a hónapok óta elhúzódó szenvedés végére. A megasztárost új férfi oldalán látták sétálni Budapest főutcáin. Információk szerint boldogabbnak tűnt, mint valaha.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!