Sztárvilág

2009.04.22. 14:34

Molnár Anikó bekameráztatja otthonát!

Egy napilap szerint Molnár Anikó bekameráztatja otthonát, hogy élete minden rezdülését megoszthassa rajongóival! Az azonban egyelőre titok, hogy melyik csatorna kérte fel újabb valóságshow-szereplésre a kebelcsodát!

Kiskegyed Online

Molnár Anikó tapasztalt valóságshow szereplő, hiszen már számos műsorban adhatta önmagát. Kezdte a Való Világban, majd jött a Nagy Ő, ahol az igaz szerelem után kutatott a kamerák kereszttüzében. Hírek szerint erre a felkérésre is örömmel mondott igent, egy feltétellel: a telt szépség kikötötte, hogy szerződést csak akkor ír alá, ha garantálják neki, hogy cenzúra nélkül tényleg azt csinálhat, amit akar.

Hamis valóság

[caption id="" align="alignleft" width="398"] Ezúttal egyszemélyes valóságshow következik?
[/caption]Anikó ugyanis fontosnak tartja, hogy ha valóságshowról van szó, akkor vágás nélkül, tényleg minden úgy menjen le a tévében, ahogyan az megtörtént. A (jelenleg) barna szépség bevallotta: szívesen megismertetné a nézőket azzal, hogy hogyan élnek a celebek - derül ki a pletykalapokból. A realityhős állítja: tudna újat mutatni a nézőknek! Ha hagyják…



Győzike után szabadon

Tervek szerint Anikó házának minden zeg-zugát bekamerázzák, kivéve a hálószobát. A médiaamazon ugyanis azt az egyet nem engedte, bár sejtelmesen megjegyezte, hogy ott úgy sem történik semmi érdekes…
Elképzelések tehát vannak Anikó további „karrierjével” és megélhetésével kapcsolatosan, egyelőre azonban még nem tudni, hogy mikor iés melyik csatorna gondozásában indul el a szexikon életét bemutató valóságshow...

Mitől duzzadnak Anikó mellei?

A kebelcsoda a Való Világ 2-ben nyújtott őszinte alakításával tett szert hírnévre. A valóságshow után pedig nagy érzékkel választott olyan társakat, akikkel a média kereszttüzében eleve nehezített pálya járt együtt. Ezzel is az ismertség felszínén tartva magát.
Először a valóban szolid VV Szabolcs, majd a nem éppen hűségéről híres DJ Schultz mondhatta magáénak a szőke bombázót rövid időre. Azután megállapodni látszott Bochkor Gábor mellett, akinek ismerősei döbbenten álltak az események ilyen alakulása előtt. Bochkornak ugyanis nem Anikó az esete. A rádióscápát Klausmann Viktor követte, akit Gyulai Miklós váltott fel hirtelen. Ám az egykori olimpikon fia sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így Anikó határon túli szerelemre vágyott. Ekkor lépett be életébe Angelo, a feketebőrű táncosfiú, akivel új vállalkozásba kezdtek. Erotikus showjukkal egészen addig turnéztak az országban, míg Angelo kinőtte Magyarország klubjait és Anikó nélkül, Olaszországban folytatta karrierjét….

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!