Békéscsaba 1912 Előre

2019.12.05. 12:18

Mém lett a zseniálisan védő csabai kapusból

Kétgólos győzelmével az Előre bebiztosította magának a helyet a Magyar Kupában. Kapujuk bevehetetlen volt, hála Uram János védésének.

H. D.

Fotó: Imre György

A Kórház utcai stadionba kilátogató Előre szurkolóknak nem mindennapi focis élményben lehetett részük szerda este, kedvenc csapatuk ugyanis küzdelmes győzelemmel kiejtette a Ferencvárost a Magyar Kupából.

A mindössze 18 éves kapus, Uram János zseniális teljesítményt nyújtott, a Fradi 16 kapura rúgását védte ki. Az internet népe máris felfigyelt rá: mém lett belőle a közel félmilliós követőtáborral rendelkező a TrollFocin.

Fotó: TrollFoci Facebook-oldala

Az Előre kapusa korábban így nyilatkozott a meccsről hírportálunknak: – Hatalmas rangadó volt, el sem hiszem, hogy továbbjutottunk. Gratulálok a csapatnak, a fiúk végig nagyszerűen küzdöttek. A második félidőben éreztem, hogy ma nem lehet nekem gólt rúgni. Örülök, hogy ilyen sokan kijöttek a mérkőzésre, számomra ez volt az év meccse.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!