Sport

2005.06.18. 12:37

Ma a macedónok ellen

A magyar férfi kézilabda válogatott ma 18 órakor Békéscsabán, a városi sportcsarnokban Macedónia ellen lép pályára Európa-bajnoki selejtező visszavágón.

BEOL

A magyar csapat felkészüléséről Skaliczki László szövetségi kapitány a következőket mondta:
— Négy közös edzést tartottunk Békéscsabán és elsősorban a pontos támadás befejezéseket gyakoroltuk. A fiúkon már látszik a fáradtság, hiszen ez lesz számukra a szezon utolsó találkozója. Ennek ellenére nagy elszántsággal készülnek és mindent megtesznek a győzelemért. Remélem mielőbb egymásra talál a gárda és a szakértő békéscsabai közönség.

Várhatóan a vendégek hátrányuk ismeretében az első perctől kezdve mindent megtesznek majd, hogy ledolgozzák azt, ezért keményen védekeznek és gyors támadásokat vezetnek. A keret tagjainak munkájával elégedett vagyok, csak a mai találkozó előtt döntöm el, hogy a tizennyolcas keretből ezúttal kik kapnak majd lehetőséget.

A két válogatott összecsapása előtt 16 órakor a Belvárosi iskola diákolimpiai bronzérmes fiú csapata játszik előmérkőzést. A macedónok pénteken Újvidékről megérkeztek a megyeszékhelyre és este edzettek a városi sportcsarnokban. Az összecsapást — amelyet a Sport 1 televízió élőben közvetít — a Vakula, Ludovik ukrán játékvezetői páros dirigálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!