Sport

2016.04.19. 21:45

Békéscsaba-Vasas: döntetlen a kiesési rangadón

A Békéscsaba döntetlent játszott a vendég Vasassal a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának keddi mérkőzésén.

MTI

Labdarúgó NB I - Békéscsaba-Vasas

Fotó: Illyés Tibor

Az egyformán kiesés ellen küzdő két csapat így továbbra is azonos pontszámmal áll, a Vasas több győzelmének köszönhetően a még bennmaradó tizedik helyet foglalja el, a Békéscsaba a 11.

A kezdés előtt a hétfőn elhunyt olimpiai bajnok labdarúgóra, Szarka Zoltánra emlékeztek a játékosok és a szurkolók.

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, így a szünetig nem esett gól.


A fordulást követően egy pontrúgás után előnybe került a Vasas - a menteni igyekvő Laczkó a saját kapujába juttatta a labdát -, s a hazaiak hiába dolgoztak ki több helyzetet is, a remekül védő Hermány sokáig az útjukat állta. A hajrá elején aztán Vaskó fejesgóljával összejött az egyenlítés, de úgy tűnt, nem tart sokáig az egyenlő állás, mert a középkezdés után szinte azonnal 11-eshez jutott a Vasas. Müller azonban a jobb kapufára vágta a labdát, s mivel a hátralévő időben már nem esett több gól, maradt a pontosztozkodás.

OTP Bank Liga, 31. forduló:
Békéscsaba 1921 Előre-Vasas 1-1 (0-0)

-------------------------------------
Békéscsaba, 3750 néző, v.: Karakó
    gólszerzők: Vaskó (74.), illetve Laczkó (50., öngól)
    sárga lap: Bényei (18.), Vaskó (57.), Punosevac (59.), Piermayr (72.), Ristevski (81.), illetve Novák (6.), Szivacski (29.), Ádám (79.), Müller (93.)

    Békéscsaba:
    -----------
Poleksic - Bényei, Vaskó, Damjanovic, Laczkó - Birtalan (Paukner, 62.), Viczián (Hudák, 89.), Spitzmüller (Takács P., a szünetben), Piermayr - Calvente, Punosevac

    Vasas:
    ---------
Hermány - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Ristevski - Vida, Müller, Ádám (Könyves, 82.), Berecz (Adamovic, 58.), Remili - Novák (Pavlov, a szünetben)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!