Sport

2009.06.22. 16:15

Vállalja az NB I-et a gyulai U13-as és U15-ös csapat

A legfelső osztályban kezdheti a következő idényt a gyulai U13-as és U15-ös labdarúgócsapat. A hétfő délutáni sportszaktanács ülése után Durkó Károly elnök elmondta, szponzori segítséggel vághat neki az NBI-nek a két fürdővárosi együttes.

cs. á.

— Döntően a Gyulai Világfürdő Termálpark Kft. Laczó Szabolcs és Gulyás Zoltán által bejelentett, egymillió forintos támogatása teszi lehetővé a magasabb osztály támasztotta anyagi követelmények elérését — mondta Durkó Károly.

A testület elnöke arról is beszámolt, hogy a női kézilabdacsapat marad az NB1/B-ben. Az első osztályban való induláshoz 50 millió forint kellett volna, ezt viszont nem sikerült előteremteni. Újabb beruházás indul el viszont a városi sporttelepen, a Gyulasport Kht. sikeres pályázatának köszönhetően 13 millió forintból újítanak fel kiszolgáló létesítményeket. Idén összesen 25 millió forintból fejlődhet a gyulai sporttelep.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!