Sport

2009.04.29. 14:53

Itthon javítana az Előre

Egy sikertelen idegenbeli fellépés után itthon mindenképpen szeretne javítani a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE NB II-es labdarúgócsapata. Mégpedig a Baktalórántháza ellen pénteken, a Kórház utcában 19 órakor kezdődő derbin.

BEOL

— A Baktalórántháza négy pontra van tőlünk — mondja Belvon Attila edző. — Mindenképpen győznünk kell, hogy fölzárkózzunk az előttünk állókhoz, mert csak így tehetjük nyílttá a kiesés elleni versenyt. Bízom abban, hogy a siker érdekében mindenki megtesz mindent a pályán.

Sérültünk nincs, bár egy-két játékos kisebb sérüléssel bajlódott a héten, de úgy tűnik, mindenki hadra fogható. Kivéve Simont és Rubust, akik az előző találkozón kapott piros lap miatt most két meccset kénytelenek kihagyni.

A Békéscsaba tervezett kezdő csapata: Máthé — Szokol, Futaki, Szenti vagy Dócza, Horváth T. — Cseke, Szeverényi, Brlázs, Bernáth — Pozsár, Balázs. Készenlétben: Csermák (kapus), Sajben, Ursz, Nagy R., Kovács D., Polczer, Bakró, Borbély.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!