Sport

2008.09.21. 17:48

Nehezen győzött hazai pályán a fürdővárosi gárda

Gyulai Termál FC—Dabas 3—1 (2—0), NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 150 néző. V.: Szanyi (Nyekita, Sarlak).

BEOL

Gyula: Harman — Ráfi, Bányai P., Süli, Bozsó — Varga A., Valentényi, Ferenczi II. A. (Tóth R.), Dobi (Laurinyecz) — Miklya (Rostás), Czira. Játékosedző: Dobi Róbert. Dabas: Nagy Gy. — Gáspár Z. (Vágó), Vass, Sápi (Teiringer), Danyis — Volenszki, Buczkó, Halgas, Gáspár B. — Héray (Piros), Balázs II. Edző: Keresztúri András.

5. perc: Dobi mesterien ugratta ki Miklyát, aki jobbról laposan lőtt a hosszú sarokba, 1—0.

29. perc: A vendégek tizenhatosán belül Czirát szabálytalanul szerelték a védők, a megítélt büntetőt a sértett értékesítette, 2—0.

53. perc: Volenszki harminc méterről hatalmas gólt ragasztott a hazai kapu jobb felső sarkába, 2—1.

65. perc: Tizennyolc méterre a vendégek kapujától Czira kapta középen a labdát, s ívelt lövése a vendégek kapusa fölött vágódott a hálóba, 3—1.

92. perc: Varga Attilát reklamálásért a játékvezető kiállította.

Az első félidőben a hazai csapat végre összefogottabban és átgondoltabban futballozott, s ennek meg is volt az eredménye. A második félidőben megváltozott a gyulai csapat játéka, a védelem a korábbiakhoz hasonlóan ismét jelentős hibákat pordukált, de ezt a vendégek csupán egy góllal tudták büntetni. Végül Czira révén a gyulaiak tovább növelték góljaik számát. Jó: Harman, Miklya, Valentényi, Czira, ill. Volenszki, Vass, Danyis.

Dobi Róbert: — Nagyon nehéz győzelem volt, de ezekkel az eredményekkel tudunk előrejutni. Keresztúri András: — Nem érdemeltünk vereséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!