Sport

2008.03.15. 22:06

Papírforma szerint csabai siker a tornász csb-n

Az Európa-bajnokság előtti utolsó versenyükön léptek szerekhez a békéscsabai tornászok, mégpedig a budapesti felnőtt csapatbajnokság első fordulójában. Korcsmáros Enikőék több mint hat ponttal előzték meg a Delfin SI Szombathelyt.

G. P.

— A két kicsi, Lónai Hajnalka és Kékegyi Szabina hibátlanul tornázott. Böczögő Dorina ugrásban ezúttal sem nélkülözte az új elemet, korláton és gerendán azonban kicsit rontott. A katari verseny után négy napot kihagyott, s bizony ez meglátszott a teljesítményén. Halász Henriett szép ugrás és talajgyakorlatot mutatott be, míg Korcsmáros is dicséretesen dolgozott, korláton hibát sem vétett — értékelt a békéscsabaiak egyik edzője, Bereczkiné Harangozó Ildikó.

A békéscsabai válogatottak a jövő héttől kisebb megszakítással két hétig Budapesten edzőtáboroznak, majd utaznak a franciaországi Európa-bajnokságra.

Felnőtt csapatbajnokság, 1. forduló: 1. Torna Club Békéscsaba (Korcsmáros Enikő, Böczögő Dorina, Lónai Hajnalka, Kékegyi Szabina, Halász Henriett, edző: Bereczkiné Harangozó Ildikó, Petrovszki Pál, Zsilinszki Tünde, Lukács József) 213, 7, 2. Szombathely 207,8, 3. KSI 201,7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!