Hirdetés

2023.11.17. 10:41

Új SPAR üzlet nyitott a régi békéscsabai élelmiszerbolt helyén

A vevők kényelmét és az igényes, a legmodernebb technológiákkal felszerelt környezetben való kiszolgálását tartja szem előtt a SPAR Magyarország, amikor minden évben Budapesten és vidéken is több áruházát felújítja, modernizálja, illetve újakat épít. A hazai vállalat minden esztendőben több milliárd forintot költ ezekre a fejlesztésekre, amelyeknek köszönhetően nem csak új, de környezetbarát módon működő üzleteket adhat át a fogyasztóknak. Ezúttal egy régi kereskedelmi létesítménybe lehelt új életet a vállalat, miután megnyitotta a 120 millió forintos beruházással felújított, 16 dolgozónak munkát adó Lencsési úti szupermarketjét.

PR cikk

Forrás: SPAR

A vállalat büszke rá, hogy olyan módon tudott egy új SPAR szupermarketet átadni, hogy a felújítás során a lehető legtöbb, már meglévő anyagot és berendezést újrahasznosította és így a lehető legkisebb környezeti terhelést okozta a korszerűsítés során. A SPAR beruházásai tekintetében mindig szem előtt tartja a fenntarthatóságot, ezért rendszerint úgy modernizál egy épületet, hogy az a korábbinál jóval takarékosabb üzemeltetést eredményezzen. 

A békéscsabai, Lencsési út 20. szám alatt egy korábban is kereskedelmi egységként működött üzletet hasznosított újra a SPAR. A homlokzat frissítésen esett át, és átalakult az enteriőr is, ahol átlátható terek, modern bútorok segítik a vásárlókat a minél könnyebb eligazodásban. Kiemelt helyen szerepelnek az egészségtudatos életmódhoz tartozó bio- és mentes árucikkek, a hazai családi és kisvállalkozások által előállított élelmiszerek, valamint a kényelmi és saját márkás termékek. 

Forrás: SPAR

A megújult eladótérbe új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek. Az áruházba lépve elsőként a zöldségosztály fogadja a vevőket, ahonnan a kiszolgálópult, valamint a gyors bevásárlást segítő, előrecsomagolt húsokat és felvágottakat kínáló önkiszolgáló hűtők érhetők el, majd a tej-, a mirelit osztály és italos részleg várja a vásárlókat. Az eladótér kialakításakor a pékség a vevőbejárattal szemben kapott helyet, a hátulról tölthető polcok pedig mindig friss, áttekinthető árukínálattal állnak a vásárlók rendelkezésére.  

A 600 négyzetméternyi területen elhelyezkedő, újonnan nyitott áruház 16 dolgozónak ad munkát. 

Az áruház elérhetősége és nyitvatartása: 

5600 Békéscsaba, Lencsési út 20.                
H-P: 6:00-20:00
Szo: 6:30-17:00
V: 7:00-14:00

Forrás: SPAR


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában