Hirdetés

2023.10.08. 10:21

NAK Pályaorientációs Nap a Ménesbirtok iskolájában

NAK és a Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium pályaorientációs napra várja az érdeklődőket

PR cikk

2023. október 12-én, csütörtökön 08.00 és 14.00 óra között minden érdeklődőt szeretettel várunk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és iskolánk hagyományos pályaorientációs rendezvényén! 

Helyszín: Mezőhegyesi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 5820 Mezőhegyes, Kozma Ferenc utca 23.  

A pályaorientációs napon vendégeink bejárhatják a 112 éves intézmény székhelyét, megtekinthetik a folyamatban lévő beruházásokat, a megújult főépületben órákat látogathatnak. A műemlék épület falai között berendezett tanműhelyekben a legmodernebb oktatási eszközökkel folytatjuk a mezőgazdasági technikusok, a mezőgazdasági gépésztechnikusok, a mezőgazdasági gépészek és a gazdák képzését. 09.00 órától a Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesülettel közösen kardvívó bemutatót tartunk. 10.00 órától a központi ménesudvaron – rossz idő esetén a Fedeles Lovardában – lovas képzéseinket, míg a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. központi gépjavító állomásán a mezőgépészek gyakorlati képzését mutatjuk be. A mezőgazdasági gépek bemutatója mellett lehetőség lesz traktorvezetésre, a résztvevők a helyszínek között társaskocsival utazhatnak. 

Bővebb információ a rendezvénynek otthont adó Intézmény honlapján:

https://mezohegyes-szakkepzes.edu.hu/nak-palyaorientacios-nap-2023/

https://facebook.com/mezohegyes.szakkepzes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában