Hirdetés

2023.10.05. 08:53

A CBA-hoz csatlakozott a békéscsabai Mezőker, termékkóstolót tartanak két szombaton

A Mezőker Kft. egyik legmeghatározóbb szereplője a békéscsabai kereskedelmi szférának. Tekintélyes és példaértékű fennállásának ideje óta (1989), stabilan és megbízhatóan áll rendelkezésre mind a lakosság, mind a kis- és nagykereskedők részére.

PR cikk

Főbb tevékenységi köréhez tartozik az élelmiszer-, vegyiáru-, zöldség és gyümölcs kis- és nagykereskedés, valamint a gabona- és takarmánykereskedelem.

 

– Nagyon fontos, és elsődleges szempont a vevői igények kielégítése, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a jelenlegi élelmiszerpiac legoptimálisabb, vevőközpontú, nem utolsósorban legkedvezőbb árszínvonallal rendelkező franchise rendszeréhez csatlakozunk – emelte ki Nagy Adrienn, a Mezőker Kft. kereskedelmi vezetője. – 2023. augusztus 1-jétől hivatalosan a CBA-hálózat tagjai lettünk, amely a legjelentősebb magyar kiskereskedelmi üzletláncok egyike. Nagyon szeretnénk megismertetni a kedves vásárlókkal a CBA-márkát, ennek apropóján termékkóstolót tartunk a Mezőker élelmiszerüzletében.

 

Két hétvégén is lehetőség adódik arra, hogy megismerjék, megkóstolják a CBA saját márkás termékeit a vásárlók, érdeklődők. A két időpont: október 7., szombat 6.30-tól 13 óráig, valamint október 14., szombat 6.30-tól 13 óráig. Helyszín: Békéscsaba (Jamina), Orosházi út 32. (a volt Téglagyár épülete).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában