Hirdetés

2023.09.08. 10:20

Unja már a szemüveget? Lézeres látásjavítás gyorsan, precízen, 25 év tapasztalattal – a kényelmesebb látásért!

Mennyivel kényelmesebb az élet, ha nem a valahová letett szemüvegünk után kutatunk folyton! Különben is: szemüveg nélkül te is fiatalabbnak nézel ki. Dr. Hidasi Vanda orvosigazgató lézeres látásjavítással ezt a problémát gyorsan megoldja a belvárosban.

A Kelemen utca 7. szám alatt a legkorszerűbb PRK lézeres szemműtéttel segít páciensein Dr. Hidasi Vanda.

Biztonságos eljárás

A szegedi KLIN Szemészeti Kft. orvosigazgatója 1996 óta végez excimer lézeres dioptriakorrekciót, azaz lézeres látásjavítást. Ennek egyik legkorszerűbb módszere a világszerte biztonságosnak tartott PRK (photorefactive keratectomy) eljárás. 

Gyors gyógyulás

– A PRK-eljárással a szem fénytörési hibái – mint a rövidlátás, a túllátás, az astigmatizmus – megszüntethetőek, csökkenthetőek. Így a beavatkozás után elhagyható a szemüveg, a kontaktlencse, illetve elegendő lesz a kisebb dioptria is. A lézeres kezelés az úgynevezett smart-pulse és a no-touch eljárások, illetve a szövettakarékos technológia révén a hagyományos eljárásokhoz képest sokkal gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé. A szaruhártya mindössze 1–2 nap alatt behámosodik – magyarázza dr. Hidasi Vanda.

Szaruhártyát is gyógyít

A Kelemen utcai KLIN Szemészeti magánrendelő orvosigazgatója a PRK lézeres szemműtét mellett a szaruhártya kiboltosulásos és egyéb betegségeit, valamint a szemkörnyéki elváltozásokat is kezeli, Délkelet-Magyarországon egyedüliként. Erre az úgynevezett CXL-módszert alkalmazza, amely kiváló a szaruhártya megnyúlt, meggyengült rostjai miatt kialakult keratoconus kezelésére is. A collagen cross-linking (CXL) vagy más néven riboflavin eljárással a betegség előrehaladásának meggátlása, lassítása érhető el, és elkerülhető, késleltethető a szaruhártya-átültetés. Speciális gépükkel csupán 5 percig tart a fájdalommentes kezelés.  

Esztétikai (gyors)tuning

Ha már eldobtad a szemüveged, a szemkörnyéki elváltozásokra is gondolj, tüntesd el a szarkalábakat! Ezt vágás nélkül is megteheted a Jett Plasma kezeléssel, amely a szemölcsök, az anyajegyek, az értágulatok, a xanthelasma, a hibásan növő szempillák, a hegek, az árpa, a száraz szem bizonyos formáira, a szemhéjbőr megemelésére, a ráncok csökkentésére kiváló.

Sőt! A Jett Plasma Lift Medical készülékkel a gyors fiatalodás sem lehetetlen: „party-lifting” kezeléssel bármely bőrfelületed néhány napra megfiatalodik.

Professzionális felszereltség

A Kelemen utca 7. szám alatt található szemészeti rendelő a legmodernebb technológiai követelményekkel várja pácienseit. A KLIN szolgáltatási palettáján az általános szemészeti ellátás mellett szemnyomásmérő eszközök, kerato-refraktométer, corneatopográf/hullámfront-analizátor, könnytermelés-vizsgálatra szolgáló felszerelés, látótérvizsgáló, szaruhártyavastagság-mérő, OCT-, illetve dioptria-/UV-áteresztést mérő készülékek segítik a professzionális vizsgálatokat.

Elérhetőség:
KLIN Szemészeti Kft.
Szeged, Kelemen u. 7. 
Bejelentkezés: 06-62/652-463 
www.klinkft.hu 
www.lezerstar.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában