Hirdetés

2023.07.15. 06:03

Tovább repül a Bird az elektromos rollerekkel, együttműködés indul az Arcanum Hotellel

Nyit az olyan szálláshelyek, gasztronómiai helyek felé a Bird békéscsabai csapata, amelyek vendégeinek segítség lehet az elektromos rollerek használata. Az első fecske ezen a téren az Arcanum Hotel: a négycsillagos szálloda udvarán is kialakítottak parkolópontot hat járgánnyal, így a vendégek gyakorlatilag a szobáikból kilépve azonnal elektromos rollerre szállhatnak és indulhatnak felfedezni Békéscsabát.

Zima Péter, az Arcanum Hotel igazgatója; Für Henrik, a Bird regionális menedzsere, üzemeltető partnere; valamint Juhász Ildikó, az Arcanum Hotel marketing menedzsere

Fotó: Bencsik Ádám

A Bird elektromos rollerei továbbra is rendkívül népszerűek – mondta Für Henrik regionális menedzser, üzemeltető partner, emlékeztetve, hogy a szolgáltatás április utolsó, május első hétvégéjén indult el Békéscsabán. Most nyitnak az olyan szálláshelyek, gasztronómiai helyek, de akár cégek irányába, amelyek vendégei, munkatársai számára segítség lehet az elektromos roller használata.

Az első ilyen együttműködés az Arcanum Hotellel valósul meg. Fontos, hogy nem közterületen, hanem a négycsillagos szálloda udvarán alakítottak ki parkolópontot hat járgánnyal. Így a vendégeknek nem kell autóba vagy taxiba szállniuk. A szobáikból kilépve azonnal bérelhetnek elektromos rollert, és indulhatnak felfedezni Békéscsabát, akár a Munkácsy Negyedet, akár a CsabaParkot. Kötelezettségmentesen, hiszen a járgányt bármely parkolópontnál letehetik.

Az együttműködéssel Békéscsaba turisztikai fejlődését is segítik

A hotel csapata pedig készített nekik egy térképet is, amelyen bejelölték ezeket a parkolóhelyeket. Az együttműködésbe bevonták az Arcanum Hotel munkatársait, akik az éjjel-nappali recepciónak köszönhetően bármikor tudnak segíteni a vendégeknek, hogy miként, milyen applikáció letöltése után lehet igénybe venni az elektromos rollereket. Segítenek abban is, hogy melyik az az útvonal, amelyen biztonságosan és gyorsan eljuthatnak a vendégek Békéscsaba belvárosába.

Fontos, hogy mindez a Bird égisze alatt megy, azaz a szállodának nem kell foglalkoznia az elektromos rollerek töltésével, szervizelésével, mindezt megteszi a Bird csapata, ahogy a közterületen lévő járgányok esetében is. A vendégek pedig ugyanazt a szolgáltatást vehetik igénybe, mint bárhol máshol Békéscsabán, azzal a nagy különbséggel, hogy a szobáikból kilépve azonnal megtehetik ezt.

Bird e-rollerek sorakoznak az Arcanum Hotel zöld környezetében

Az első fecske tehát a partnerségben az Arcanum Hotel, de a Bird békéscsabai csapata nyitott más szálláshelyekkel, gasztronómiai helyekkel, de akár cégekkel is az együttműködésre – hangsúlyozta Für Henrik regionális menedzser, üzemeltető partner.

Egy applikációval több elektromos roller is bérelhető

Immár a csoportos bérlésre is van lehetőség. Mindez azt jelenti, hogy egy ember akár több elektromos rollert is kölcsönözhet, feloldhat az applikáció segítségével. Ez többek között a családoknak, a pároknak jelent segítséget. Hiszen nem kell minden egyes használónak külön-külön letöltenie az alkalmazást az okostelefonjára, majd fizetnie a használat után. Elegendő, ha a család, a pár egyik tagja megteszi ezt. Ezzel is kényelmesebbé, könnyebbé vált az elektromos rollerek használata Békéscsabán – emelte ki Für Henrik regionális menedzser, üzemeltető partner.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában