Hirdetés

2023.05.11. 07:21

Új munkahelyek létesültek, folyamatos a felvétel

Befejeződött a több, mint 8 milliárd forint költségvetésű beruházás Telekgerendáson és Pusztaföldváron, amely 20-30 új munkahelyet teremt a körzetben. Májusban elkezdődik a termelés a telekgerendási fiaztató telepen.

Pr-cikk

Telekgerendáson 2000 koca férőhely méretben fiaztató telep épült, Pusztaföldváron pedig a telekgerendási kocák szaporulatainak malacnevelő épületek. Az épületek innovatív technológiával, automatizált rendszerekkel, komoly infrastruktúrával felszerelt egységek és kiemelt figyelmet fordítunk a telep megújuló energiával történő működtetésére is. 2021-ben nagyvállalatként -kategóriájában egyetlen mezőgazdasági vállalatként-, Az Év Felelős Foglalkoztatója címet, III. helyezéssel nyerte el a FirstFarms Hungary kft. Tavaly pedig az OFA Nonprofit Kft. minősítése alapján Arany Minősítű Felelős Foglakoztató elismerést kapott a cég. 

Célunk, hogy stabil háttérrel, korszerű munkakörnyezetben teremtsünk hosszútávú munkahelyet, ahová a következő munkakörökre várjuk a jelentkezést:

Fiaztató állatgondozó 

Feladatok: a sertésállomány gondozásával kapcsolatos napi feladatok ellátása, fiaztatásban való közreműködés (dajkásítás, osztva szoptatás), állategészségügyi feladatok, a választásban való közreműködés, telepi rendtartás, nagynyomású mosó berendezések (sterimob) használata

Inszeminátor 

Feladatok: mesterséges termékenyítés, vemhesség vizsgálat, ivarzás megfigyelése, rögzítése, adminisztrációs feladatok, terem takarítás, rendtartás és az etető- itató rendszer üzemeltetése

Állategészségügyi szaksegéd (felcser)

Feladatok: prevenciós és diagnosztikai vizsgálatok és kezelések elvégzése állatorvosi felügyelet mellett, vizsgálat során az állatok azonosítása, balesetmentes rögzítése, a vizsgálati terület feltárása; állatorvosi utasítás szerint az egyes tömeges kezelések elvégzése; segédkezés a sebészeti beavatkozásoknál; műtéteket követően előírt kezelések elvégzése; számítógépes adatnyilvántartás készítése, adminisztráció (feltétel: szakirányú végzettség vagy tapasztalat) 

Éjszakás-délutános fiaztató

Feladatok: fiaztatás és kapcsolódó feladatok; kocák takarmányozása; fülszámozás (malacok egyedi jelölése); állategészségügyi feladatok; kazán üzemeltetése (szalmabála rakodás emelőgéppel); telepi rendtartás, nagynyomású mosó berendezések (sterimob) használata

A munkakörök betöltésének feltétele a sertésmentes otthoni környezet és a fizikai terhelhetőség. A meghirdetett munkakörökről részletesebben tájékozódhat a honlapunkon: www.firstfarms.com

Amennyiben csatlakozna a FirstFarms csapathoz, akkor kérjük, küldje el Szekeres Szilvia HR és kommunikációs munkatársnak az önéletrajzát az [email protected] email címre! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában