Hirdetés

2022.06.22. 09:36

Japán napot rendeznek Gyulán

Pénteken Japán Napot rendeznek Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban a Keleti Kapcsolatokért Alapítvány szervezésében, a MAPON Gyulai Magyar-Japán Kulturális Egyesülettel együttműködésben.

A program 12.10-kor kezdődik dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármesterének köszöntőjével, majd felcsendül a japán és a magyar himnusz. 12.30-tól Ootaka Masato, Japán magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete mond megnyitó beszédet.

14 órától Japán az ellentétek országa címmel prof. dr. Vihar Judit tart előadást. 14.35-től Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu japán kardvívás bemutatóval folytatódik a program Prikkel Antal (Yamato Budo Akadémia) közreműködésével. 15.10-től Toyabe Ayumi (japán tánc) és a Szakura együttes bemutatója következik.

15.55-től a Kiyo-kito taiko dobzenekar bemutatója következik. 16.40-től japán harcművészet-bemutató, kendó, karate, aikidó bemutató lesz a Gyulai Aikido Klub és a Viharsarok Budo SE közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában