Hirdetés

2022.01.19. 15:33

Most érdemes vásárolni HP G8 15.6" FullHD laptopot online

A népszerű HP márka G8-as típusa egy könnyű és pénztárcabarát laptop, amely megfelelő teljesítményt nyújthat, ha AMD Zen 2 CPU-kkal rendelkező konfigurációt választunk. Ezek a processzorok gyorsak, az iGPU-k könnyed játékra és 4K-s videótartalomra használhatók, az akkumulátor élettartama kiváló, a készülék pedig kényelmes billentyűzettel rendelkezik. Az alábbiakban összefoglaltuk a leglényegesebb tulajdonságokat, hogy a vásárlás problémamentes legyen.

Egy praktikus laptop

A hatékony technológiával kifejlesztett és a könnyű hordozhatóságot elősegítő házzal felszerelt HP 255 laptoppal mindig elérhetőek leszünk. Az AMD Ryzen 3 vagy 5 generációs processzorral bonyodalmak nélkül tudunk dolgozni, játszani vagy amihez kedvünk van. Mindezek mellett az eszköz 256 GB-os belső tárhellyel rendelkezik, alapból Windows 10 van rajta és a billentyűzete magyar, hozzávetőlegesen 200 ezer forintért szerezhetjük be a hazai online boltok valamelyikében.

A vékony és keretes, nagy képernyő-test aránnyal kialakított, nem mindennapi kijelző elég helyet ad a munkavégzéshez vagy épp kedvenc tartalmaink streameléséhez.

Többféle csatlakozási mód

A laptop bal oldalán LAN port, HDMI 1.4b csatlakozó, USB Type-C 3.2 (Gen. 1) port és audio csatlakozó található. A jobb oldalon egy töltőcsatlakozó, két USB Type-A 3.2 (Gen. 1) port és egy SD-kártyaolvasó található. A választható gigabites sebességű vezetéknélküli hálózatnak köszönhetően villámgyors és megbízható kapcsolatot létesíthetünk.

Erős akkumulátor a hosszantartó élményekért

Az akkumulátor körülbelül 9 órányi webböngészésre, streamelésre vagy videólejátszásra képes. Ez nagyszerű eredmény egy korrekt áron kapható eszközhöz képest. Nincs annál jobb, amikor mindenre elég üzemidő áll rendelkezésre, legyen az gamer tevékenység vagy a hagyományos home office feladatok. Nem véletlenül népszerűek a HP termékek.

Használjuk ki a webes konferencia előnyeit

A HP WDR technológiával kifejlesztett, fakultatív HD kamerája mindig előnyös képet ad a felhasználóról a virtuális konferenciákon, még gyenge és erős fényviszonyok által behatárolt szituációkban is.

Elég nagy a laptop belső tárhelye

A kettős tárolási lehetőség hozzájárul ahhoz, hogy mindkét technológia előnyeit jól ki tudjuk aknázni. A korábban említett nagy sebességű 256 GB-os SSD-vel gyorsabban indíthatjuk el a rendszert és nyithatjuk meg az applikációkat, a nagy kapacitású merevlemez-meghajtó pedig igen nagy tárhelyet ad a digitális médiatartalmaknak.

Itt jegyezhető meg, hogy mindig ügyeljünk adataink biztonságára. A firmware Trusted Platform Module, röviden: (TPM) hardveralapú titkosítási kulcsai figyelmet fordítanak adataink, e-mailjeink, valamint a felhasználói hitelesítő jelszavak védelmére.

A forradalmi Noise Cancellation

A HP egyedi szoftverének iparági vezető zajszűrési fejlesztése minden bemenő és kimenő hangot feldolgoz, ennek megfelelően elősegíti az online hívások és konferenciák eredményességét.

Végszó

A fentieket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a laptopok széles kínálatából a HP 255 G8 igazán jó választás lehet, hiszen ez egy nagyszerű eszköz, amely sokkal hosszabb akkumulátor-élettartamot kínál. Ez elsősorban a gyors és hatékony AMD Zen 2 APU-knak köszönhető. Ahhoz képest, hogy készülékünkben csak egy előre telepített 8GB DDR4-3200MHz RAM van, a teljesítmény mindenképp hatékony.

A készülék kellően erőteljes a mindennapi feladatok elvégzéséhez, minden program gyorsan indul, nem csak a CPU miatt – az NVMe meghajtó nagyon jó reakcióképességet ad az egész csomaghoz. 

A kétcsatornás RAM még nagyobb CPU és iGPU teljesítményt nyújt, így jobban járunk, ha 2x8 GB-os DDR4-3200 MHz konfigurációt kérünk, mert hosszabb távon hatékonyabb lesz. Játékra és munkavégzésre egyaránt jól alkalmazható, hozza a márkához társított élményt. Azonban vásárlás előtt döntsük el, hogy mire szeretnénk használni a laptopot és soha ne feledkezzünk meg a termékgaranciáról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában