Országos hírek

2007.01.03. 14:09

Meghalt az a két gyermek, akikkel egy autó csúszott a Dunába

Mindkét gyermek életét vesztette abban az autóban, amely szerdán reggel az újmohácsi révnél a Dunába csúszott - jelentette az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa.

BEOL

Az autót délben búvárok megtalálták, tűzoltók segítségével kiemelték, a benne tartózkodó három- és ötéves gyermek megfulladt, a mentőegységnek nem sikerült újraéleszteniük őket. Gál Vilmos, Mohács rendőrkapitánya újságíróknak az eset körülményeiről elmondta: a háromajtós, automata váltós, Ford Fiesta típusú személygépkocsi késve érkezett a révhez. A megállást követően az apa elfutott jegyet váltani, az anya pedig a kocsi hátuljához ment, amikor a jármű elindult, és a hátsó ülésen két gyermekkel a komp mellett a vízbe esett.
A szülők a jármű után futottak, megpróbálták megállítani, de nem sikerült. Beugrottak a vízbe, hogy mentsék gyermekeiket, de az autó egy percen belül elsüllyedt. Az alezredes beszámolt arról, hogy a baleset oka az eddigi vizsgálat szerint az volt, hogy a kocsit nem rögzítették megfelelően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!