Három kérdés, három válasz

2024.04.04. 10:13

Szentkirályi Alexandra elárulta, mit tenne első lépésben főpolgármesterként (videó)

A kormánypártok jelöltje alaposan a körmére néznek azoknak, akik eltapsoltak kétszázmilliárd forintnál is több pénzt.

MW

Szentkirályi Alexandra

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Első lépésben elküldené az összes Gyurcsány-féle embert a budapesti városházáról Szentkirályi Alexandra, mert a fejétől bűzlik a hal – jelentette ki a kormánypártok főpolgármesterjelöltje egy Facebook-videóban, ahol három kérdésre válaszolt, írja a Magyar Nemzet.

Szentkirályi Alexandra szerint nem véletlen az, hogy a fővárosi önkormányzat ekkora adósságot halmozott föl, és sikerült még azt a több mint kétszázmilliárd forint megtakarítást is felélni, amivel 2019-ben a Fidesz–KDNP átadta a fővárosi önkormányzatot. Kellett a pénz a Gyurcsány-embereknek, ki kellett őket fizetni, emiatt a kormánypárti jelölt a bukott miniszterelnök embereinek elküldésével kezdené a főpolgármesteri tevékenységét.

Úgy folytatta, hogy a legnagyobb kihívásnak azt tartja: Budapest egy magára hagyott, gazdátlan város, így senki nem foglalkozik a fővárosiak valódi problémáival.

Felhívta a figyelmet a csődhelyzet közelségére, ami miatt rendbe kell tenni Budapestet gazdaságilag, valamint a közlekedésre, mert aki itt él és mozog, az tudja, hogy a közlekedést Budapesten a káosz szó jellemzi a legjobban.

Olyan ember kell a főváros élére, aki a budapestiek érdekeit szolgálja, nem pedig Gyurcsány Ferencét, ezért kell változás Budapesten – vonta le a következtetést Szentkirályi Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában