Kampány

2024.04.21. 09:02

Szentkirályi Alexandra: együtt mi vagyunk Magyarország és Budapest legerősebb politikai közössége (videó)

Sokezer aktivista munkája és az emberek támogatása együttesen tette lehetővé, hogy elsőként adhassák le az aláírásokat - írta közösségi oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje és Hidvéghi Balázs kampányfõnök, a Fidesz EP-képviselõje hozzák leadásra az aláírt ajánlóíveket Budapest Fõváros Önkormányzata Fõpolgármesteri Hivatalába

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

„Elsőként adtam le a főpolgármesteri jelöltséghez és az induláshoz szükséges aláírásokat” – jelentette be Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint ez is azt bizonyítja, hogy 

együtt mi vagyunk Magyarország és Budapest legerősebb politikai közössége!

Sokezer aktivista munkája és az emberek támogatása együttesen tette lehetővé, hogy elsőként adhassák le az aláírásokat – mutatott rá a kormánypártok jelöltje. Hozzátette: mindenkinek szívből köszöni a támogatást. 

A munka nem áll meg, Budapest minden szegletébe el akarnak menni, Szentkirályi Alexandra mindenhol meghallgatja a budapestieket és ismerteti a hét pontos tervét – jelezte.

Változást Budapesten!

– hangsúlyozta a kormánypárti jelölt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában