Újabb részletek

2024.03.19. 12:03

Egykori baloldali miniszter Magyar Péter ügyvédje

Megszaporodtak a baloldal szereplői Varga Judit volt férje körül.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Bárándy Péter baloldali ügyvéd fogja védeni Magyar Pétert, Varga Judit egykori igazságügyi miniszer volt férjét. Erről Magyar Péter beszélt az ATV reggeli műsorában – írja az Origo.

Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter, mégpedig 2002–2004 között, a Medgyessy Péter vezette MSZP–SZDSZ-kormányban.

Az Origo felidézi, hogy Magyar Péter mellett egyre több baloldali politikus, közéleti személy bukkan fel. Március 15-én a Magyar Péter által szervezett rendezvényen például színpadra lépett a kormánykritikus Nagy Ervin színész, az eseményre érkezőket a nyíltan kormányellenes Koncz Zsuzsa dalaival várták. Ott volt a programon Epres Attila színész is, aki nemrég egy interjúban a magyarokat primitív néphez hasonlította, amelynek „elég, ha jut kenyérre, nem vágyik a szabadságra”, és a borderline személyiségzavarhoz hasonlította Magyarország mentális állapotát. Mindezek mellett még gyávasággal is megvádolta a magyarokat. – A legnagyobb emberi bűn a gyávaság, és Magyarország évtizedek óta a gyávaság bűnét hordozza magán – mondta a színész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában