Kalandra fel!

2023.05.20. 12:00

Még várják a jelentkezőket a honvédelmi táborokba

A Magyar Honvédség arra hívta fel a figyelmet, hogy több településen is vannak még szabad helyek, amelyekre jelentkezhetnek még a táborozni vágyó fiatalok.

MW

Változatos programokat és sok élményt kínálnak a táborozóknak

Forrás: Facebook/Honvédelmi tábor

A harcos tematikájú táborba Várpalotán, Balassagyarmaton, Tiszaszigeten, Hódmezővásárhelyen, Tatán, Soponyán, Fadd-Domboriban, Salgótarjánban, Debrecenben, Püspökszilágyon és Halásztelken vannak még szabad helyek – hívták fel a figyelmet a honlapon

Nyíregyházán, Soponyán és Kecskeméten még vannak szabad helyek a honvédelmi sporttáborokban, és lehet még jelentkezni a túlélőtáborokba Nagybarcára, Csobánkára, Székesfehérvárra és Bodrog községbe.

Ezeken túl még vannak szabad helyek a Csobánkán és a patcai Katica tanyán meghirdetett hagyományőrző táborokban, valamint az ócsai infokommunikációs, a balatonakarattyai vitorlás és a csobánkai rádióamatőr táborokban is.

Regisztrációért, valamint további információkért, friss hírekért érdemes követni a weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

A Honvédelmi Minisztérium korábban közölte:

 júniustól augusztusig csaknem száz táborban, 135 turnusban táborozhatnak a 12 és 18 év közötti fiatalok. Idén 17 féle különböző honvédelmi témájú tematikából lehet választani az ország mintegy 59 különböző helyszínén. 

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában