Rejtélyes baleset

2017.08.09. 19:51

Bizarr módon, evés közben halt meg két férfi Franciaországban

A rejtélyes esetre sokáig a rendőrség sem talált magyarázatot, végül azonban kiderült: a magyarázat meglepőbb, mint gondolták.

A két férfi holttestét az idősebbik házának kertjében, a Párizstól 150 kilométerre délnyugatra fekvő Authon-du-Perche településen találták meg múlt csütörtökön. Egyikük széken ült, míg a másik áldozat a földön feküdt a rendőrség szerint, amely nem talált külsérelmi nyomokat – írja a BBC.

Sokáig a rendőrség számára is rejtély volt, hogyan történhetett a kettős tragédia, a boncolás azonban most fényt derített a misztikus halálesetre: a 69 éves, ittas Lucien Pérot több hiányzó foga miatt nem tudott megrágni egy jókora marhahúsfalatot, és megfulladt. A 38 éves, genetikai szívelégtelenséggel élő Olivier Boudin pedig szívrohamot kapott, miközben látnia kellett meghalni idősebb barátját.

A helyiek szerint a két férfi közeli, egyfajta apa-fia viszonyban volt egymással. Az étkezés alatt mindketten erősen ittak, Lucien Pérot esetében 2,4 grammos véralkoholszintet mértek.

A Le Parisien francia napilap szerint a helyiek megkönnyebbültek, hogy nem külső erőszak miatt vesztette életét a két férfi. Az egyik szomszéd azt mondta, a két barátnak nem voltak ellenségei, egyszerű életet éltek, és „nem olyan típusok voltak, akik megölették volna magukat a maffiával”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában