nba

2021.08.11. 09:47

Az ősi riválishoz igazol Dennis Schröder

Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) előző szezonjában a Los Angeles Lakersnél szerepelt Dennis Schröder a kaliforniai gárda ősi riválisához, a Boston Celticshez igazol.

09 September 2019, China, Shanghai: Basketball: WM, Germany - Canada, placement round in the Oriental Sports Center. Germany's Dennis Schröder is on the pitch. Photo: Swen Pförtner/dpa (Photo by Swen Pförtner / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Swen Pförtner

A 27 éves német irányító Instagram-oldalán jelentette be, hogy elhagyja Los Angelest, és átköltözik a keleti partra.

Schröder tavaly ősszel az Oklahoma City Thundertől került a Lakershez, melynél visszaesett a teljesítménye. Amíg a Thundernél töltött utolsó szezonjában 19 pont volt a meccsenkénti átlaga, addig az előző kiírásban már csak 15,4-et ért el. Ennek ellenére a hírek szerint a Lakersnél próbálták megtartani a játékost, aki azonban nem fogadta el a négy évre szóló, 84 millió dolláros új szerződést.

A Celticshez az oklahomai szerződését viszi át, melyből még két év van hátra, s erre az időszakra 74 millió dollár jár Schrödernek.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában