serie a

2021.06.03. 11:00

Lukaku jól érzi magát Milánóban

Romelu Lukaku, az olasz bajnok Internazionale labdarúgója a következő szezonban is marad a milánói csapatnál, annak ellenére, hogy pénzügyi problémák miatt változások várhatók a keretben, Antonio Conte vezetőedző pedig már távozott a klubtól.

(FILES) In this file photo taken on April 21, 2021 Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku shoots on target during the Italian Serie A football match Spezia vs Inter Milan at the Alberto-Picco stadium in La Spezia. (Photo by ANDREAS SOLARO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Andreas Solaro

A belga csatár nagyszerű szezont produkált a Serie A-ban, 24 góllal és 11 gólpasszal segítette együttesét, és teljesítményével – Cristiano Ronadót megelőzve – kiérdemelte a bajnokság legértékesebb futballistájának járó címet. Ezek után nem meglepő, hogy megindultak a találgatások a helyi sajtóban a 28 éves játékos távozásáról, mivel az Internél költségcsökkentés miatt több labdarúgó eladását is fontolgatják.

Lukaku ugyanakkor most kijelentette, hogy nem igazol másik gárdához.

„Igen, maradok. Jól érzem magam az Internél”

– nyilatkozta a VTM televíziós csatornának a belga válogatottal az Európa-bajnokságra készülő csatár.

„Már a leendő edzőnkkel is beszéltem. Talán ezt nem kellett volna most elmondanom, mindenesetre nagyon pozitív beszélgetés volt.”

A kiváló játékos nem árulta el a szakember nevét, ugyanakkor olasz lapok szinte biztosra veszik, hogy Simone Inzaghi vezeti majd a csapatot a következő szezontól, aki már felbontotta szerződését a Lazióval.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában