2022-re készülnek

2018.06.03. 10:40

Hatalmas összegért lehet szövetségi kapitány Zidane

Egy egyiptomi milliárdos szerint a Katari Labdarúgó-szövetség elképesztő összeggel csábítja válogatottja kispadjára a Real Madridot elhagyó Zinédine Zidane-t.

Forrás: afp

Az egyiptomi milliárdos, Nagib Szavirisz a Twitterre posztolta ki értesülését, miszerint a közel-keletiek négy évre, 176 millió fontért (nagyjából 61 és fél milliárd forintért) szerződtették a francia edzőt – értesült a Nemzeti Sport Online.

2022-ben Katar rendezi a világbajnokságot, a következő négy évben ezért olyan nemzeti csapatot szeretne kialakítani, amely helytáll a hazai rendezésű eseményen. Ebben lehetne nagy segítség a 45 éves tréner, és úgy tűnik, a katariak meg is tesznek mindent, hogy meggyőzzék őt – összegezte a lap.

Mint ismert, Zidane a sorozatban megszerzett harmadik BL-siker után csütörtökön lemondott a Real Madrid vezetőedzői posztjáról. A szakember akkor azzal indokolta a döntését, hogy szerinte nem tud már többet adni a spanyol együttesnek.

Borítókép: Zinedine Zidane 2018. május 31-én

AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában