Hűha!

2023.06.26. 20:00

Buján domborodó popsijával és egész estét betöltő melleivel őrjíti meg a férfiakat Adri

És mindezt a kamerába is tolja a szőke szépség.

MW

Forrás: Instagram

Adrielly Lima annyira tökéletes, hogy az emberek nem akarják elhinni, hogy valódi. Azzal vádolják, hogy a fotóit mesterséges intelligencia szerkeszti. A 23 éves brazil szépség állítja, hogy rengeteg idejébe kerül bebizonyítani az ellenkezőjét - írja a Life.hu.

Az Instagramon több mint 2 millió követővel büszkélkedő modell rendszeresen kap - nem mindig kedves -  üzeneteket a fotóival kapcsolatban. Emiatt nemrég nyilvánosságra hozta méreteit, hogy megpróbálja elhallgattatni azokat a hangokat, amelyek szerint mesterséges intelligencia szerkeszti a fotóit, és a valóságban mások az arányai.

Íme, az adatok: a dereka 60, a csípője pedig körülbelül 110 cm.

Korábban meg kellett küzdenem azokkal, akik a képek szerkesztésével vádoltak. Most az MI fejlődésével újra és újra el kell mondanom, hogy nem használom ezt a technológiát a bejegyzéseimben

- panaszkodott  a Daily Starnak a modell, aki azt nem tagadja, hogy néhányszor kés alá feküdt. Korábban 400 ml szilikont rakatott a melleibe, és zsírleszívást is végeztek rajta, aminek mostanában ismét aláveti magát, ugyanis a derekából szeretne fogyni.

A babaarcú szőkeség azt is elmondta, hogy a Barbie babához való hasonlósága néha kihat a kapcsolataira is. Kapott már olyan kritikát férfitól, hogy azért nem működött vele a szex, mert túl nagyok a domborulatai. Micsoda kifogás! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!