több mint testőr

2019.01.14. 18:20

Egy évig se bírta: újabb ember lépett ki Meghan Markle mellől

Ő volt az első nő, aki a királyi család valamely tagját védhette.

Fotós: AFP

Fotós: AFP

Ismét elhagyta valaki ussex hercegnéjének stábját. Novemberben asszisztense döntött úgy, hogy fél év után otthagyja az egyébként igen jól fizető, ám megterhelő állást, és távozik Meghan Markle stábjából – a rossz nyelvek szerint épp a volt színésznő elviselhetetlensége miatt -, most pedig testőre lépett ki – írja a Borsonline.

Az a testőr, akire már októberben felfigyelt a világ: ő volt ugyanis az első nő, aki a királyi család valamely tagját védhette, és bizony például a Fidzsi-szigeteken volt is dolga, amikor több száz rajongó nagy örömében majdnem agyonnyomta a várandós Meghan Markle-t.

Hogy a testőr – aki egyébként a Scotland Yard meg nem nevezett nyomozója – miért hozta meg döntését, pontosan nem tudni, de belső források szerint mindez annak köszönhető, hogy nem lehetett egyszerű együtt dolgozni a hercegnével. Meghan ugyanis – bármennyire is híres volt korábban – nem szokott hozzá azokhoz a kötöttségekhez, amikbe mondjuk a férje, Harry beleszületett.

Sorozatsztárként is élvezett bizonyos szabadságot, most azonban szó szerint egyetlen lépést sem tehet testőr nélkül – amit nagyon nehéz összeegyeztetnie nem csak korábbi életével, de azzal is, hogy a nép hercegnéje szeretne lenni, aki úgy szeretné láttatni magát, mint egy a sok közül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában