Kultúra

2013.06.11. 15:03

Punkba oltott Liza Minnelliként pózol Mihalik Enikő

Meglepetés várja a Mihalik Enikő eddig munkásságát ismerőket: a csabai lány ezúttal punkba oltott Liza Minelliként tűnik fel.

BEOL

Mihalik Enikő legújabb, nagyszabású divatanyagában fekete, kissé punkos frizurát kapott, így pózol a luxusáruház legfrissebb kiadványában. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világ egyik legpatinásabb üzlete valósággal beleszeretett a magyar topmodellbe. Sokan bizonyosan emlékeznek rá, hogy békéscsabai modellünk már szerepelt a Bergdorf Goodman katalógusában - írja a Glamouronline.hu.

Ezúttal Arnaud Pyvka kamerája előtt pózolt Mihalik Enikő. Az igencsak terjedelmes címlapsztori címe Indítsd be a motort! Nem csoda, hogy több jármű, gép is megjelenik a divatanyagban, amelyben Enikő már a következő, őszi-téli szezonjának darabjaiból ad ízelítőt.

A punkba oltott Liza Minnelliként pózoló modellünk a Dolce & Gabbanától a Ralph Laurenen át minden a Bergdorf Goodman kínálatában fellelhető luxus divatmárkától mutat be tetszetős darabokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!