Kultúra

2010.01.28. 10:43

Hollywoodi producer karolta fel Varga Viktort

Két hét múlva indul Los Angeles-be Varga Viktor, hogy ott készítse el első albumát. A Csillag születik című tehetségkutatóban feltűnt, békéscsabai énekesre egy hollywoodi producer figyelt fel.

Bors Online

A világhír küszöbén áll Varga Viktor. A Csillag születik énekese egy amerikai producer hívására Los Angelesbe utazik, hogy ott készítse el élete első lemezét és videoklipjét – számolt be az énekessel kapcsolatos legújabb fejleményekről a Bors.

– A kiadóm Los Angeles-i központjában figyelt fel rám egy Hollywood közepén élő producer, aki külföldi szerepléseimet intézné, mert nagyon tetszik neki, amit csinálok. Már a repülőjegyem is megvan, két hét múlva indulok egy stábbal a világsztárok városába, hogy felvegyünk egy kislemezt abban a stúdióban, amelyben többek között Anastacia készítette az albumát – mondta a lapnak a csabai fiatalember. Beszámolt arról is, hogy angol és magyar nyelven forgatnak majd videoklipet.

– Remélhetőleg ennek köszönhetően beindul a nemzetközi karrierem is. Lazulós, popos reggae-stílusú, némi dzsesszel megspékelt zenével próbálom meghódítani a világot, érdekes egyveleg, remélem, sokaknak tetszeni fog – vázolta fel terveit Varga Viktor. Mint fogalmaz, még most sem tudja elhinni, ami vele történik.

– Még nem jártam a tengerentúlon, de régi vágyam válik valóra azzal, hogy kint is énekelhetek. Egy operatőr is velem tart, aki rögzíti majd a kalandjainkat. Azt mondom, merjünk nagyot álmodni! – mondja az énekes. – Egyfolytában ezen jár az agyam, izgulok, de szerencsére a sok munkától olyan fáradt vagyok, hogy azért esténként el tudok aludni.

Ezek is érdekelhetik