Kultúra

2009.06.03. 18:03

A Mosolyalbum 2009 győzteseit díjaztuk

Átvették nyereményeiket idei gyermekszépségversenyünk, a Mosolyalbum 2009 győztesei. Az apróságokat és szüleiket szerkesztőségünkben fogadtuk szerdán.

BEOL

Az elmúlt héten zárult le az immár második alkalommal meghirdetett gyermekszépségversenyünk, a Beol.hu Mosolyalbuma, melybe szülők, nagyszülők nevezhették be a család szemefényét. A 2008-as óriási siker után idén is kiírt pályázatra több mint másfélszáz gyermek fotóját, fotóit töltötték fel a csemetéket nevező felnőtt netezők. A versenyt két kategóriában hirdettük meg, külön versengtek a 3 év alatti gyermekek, illetve a 3–6 éves gyermekek fényképei.

Mint azt visszatérő olvasóink már minden bizonnyal tudják, a fotókra közel egy hónapon át lehetett szavazni, s a lehetőséggel több tízezren éltek, azaz adták le voksaikat az általuk legszebbnek talált gyermekekre. A verseny lezárultával, gyermeknap előtt hirdettünk végeredményt, a díjátadót pedig ma tartottuk békéscsabai szerkesztőségünkben, ahová a kategóriák első három helyezett gyermeke volt hivatalos.

A délutáni időpontra a hat díjazott apróságból öten érkeztek meg szüleikkel. Békés megye 2009-es gyermekszépségeit Varga Ottó főszerkesztő és lapunk szerkesztői köszöntötték. A kisebbek között a 20 hónapos békési Bótos Péter (10 462) kapta a legtöbb szavazatot, a második helyezett a 13 hónapos békéscsabai Szikora-Pribojszki Petra (9 549) lett, a harmadik helyen pedig a másfél éves békéscsabai Kuba Boglárka (5350) zárta a versenyt.

A kicsik után a 3 évnél idősebb gyerekek kategóriájának győztesei vehették át díjaikat. Először az első helyezett, négyéves békéscsabai kisfiú, Kotroczó Dominik (6 488) kapta meg nyereményét, majd – mivel a második helyen záró Kiss Leila Veronikát nem hozták el szülei – az 5 és fél esztendős, harmadik helyezett, tótkomlósi kislányt, Bordás Daniellát tapsolhatták meg a többiek. Nyereményeiket, a 15, 10, valamint 5 ezer forintos digitális képkidolgozást a Fujilabor.hu ajánlotta fel.

Címkék#Varga Ottó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!