Kultúra

2008.05.16. 11:44

A sörfesztiválon ünnepli kislánya születésnapját Dina

A Csabai Sörfesztiválon és Csülökparádén ünnepli kislánya második születésnapját a Békés megyei származású Dina – adta hírül az énekesnő sajtóügynöksége. A közleményből kiderül: a baba először itt látja majd zenekarral a háta mögött fellépni édesanyját, valamint hogy Dina nem veti meg a jó féle sört.

BEOL

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Dina és gyermeke a kislány édesapjával, a hooligans-es Endyvel
[/caption]Ügynökségétől megtudtuk azt is, hogy az énekesnő kislánya, Bogi izgalmas gyermekprogramokkal, Dina pedig sörrel és csülökkel ünnepel majd a nagy napon.

– Több rövidebb fellépésemen ott volt már Bogi, de most először lát zenészekkel. Izgulunk mindketten! A születésnapja pont a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéra esik, pont vasárnapra, amikor gyereknapi programokkal várják a látogatókat – árulta el Bodzás Edina, akiről azt is megtudtuk, hogy imádja a sört és a csülköt is, bár – mint arról ügynöksége beszámol – utóbbiból mértékkel fogyaszt.
 
– Nagyon szeretem a sört, főleg nyáron. Ez még sportoló koromból maradt fenn, akkor az edzések után szívesen pótoltuk a folyadékot ezzel az itallal. A pilseni, cseh típusúak a kedvenceim. A csülköt is imádom, de ritkán engedélyezem magamnak, hiszen nem éppen diétás étel, elég nehéz. Néha azonban igencsak jólesik! – nyilatkozta Dina.

A Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén Dina május 23-án, péntek este hétkor lép majd színpadra zenekarával.

 

Címkék#Dina#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!