Közélet

2016.11.18. 10:00

Nemzetközi Facebook-oldalt indított Gyula városa

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. elindította Gyula városának nemzetközi Facebook oldalát — tájékoztatta lapunkat Pikóné Tóth Henriett marketing asszisztens. Turisztikai rovatunkban már korábban is beszámoltunk arról, hogy a cég jövő évtől intenzívebbé teszi a nemzetközi piacok elérésére irányuló tevékenységét. (x)

BEOL

Ennek előkészítése zajlik a mostani időszakban, így létrehoztuk a nemzetközi Facebook oldalunkat is Gyula A Historic Spa Town visitgyula.com néven — fogalmazott a szakember. — Azért neveztük el így az oldalt, mert fontosnak tartottuk, hogy a város neve mellett „A történelmi fürdőváros” szlogen is megjelenjen, hiszen ez önmagáért beszél. A visitgyula.com pedig az a brand, amit minden kommunikációnkkal építünk, így itt is szerepelnie kell, valamint az oldalra történő keresést is megkönnyíti.

Ez a profil nem egy küldő országhoz köthető, tehát nem csak kimondottan a romániai vagy német vendégeknek szól, hanem nemzetközi, ezen keresztül fogunk megszólítani mindenféle nációt.

Pikóné Tóth Henriett kitért arra, hogy jelenleg elsősorban Románia a célterület, így az angol mellett román nyelven is közzéteszik a bejegyzéseket, amelyekben a szöveg mellett a kezdeti időszakban nagyon hangsúlyosak lesznek a képi és videóposztok is, hogy ezáltal még inkább fel tudják kelteni az érdeklődést.

— A posztok tematikáját úgy határozzuk meg, hogy a város bemutatását teljes mértékben az alapoktól kezdjük, hiszen egy általunk érintetlen területről van szó — tette hozzá. — Első néhány témánk maga a város, a fürdő, a kastély és a vár. Mivel jó kapcsolatot ápolunk a Magyar Turisztikai Ügynökség Romániai Külképviseletével, ezért ők is megosztják a bejegyzéseinket, ezzel segítve, hogy minél több potenciális vendéghez eljussanak az információk.

Többet szeretne megtudni Gyula városának idegenforgalmáról? További turisztikai cikkeket ide kattintva talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!