Közélet

2016.08.31. 11:11

Meleg, nyárias időben kezdődik a suli

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét hátralévő részében 30 fok körül mozog majd a hőmérséklet napközben, hétfőn viszont enyhe lehűlés várható.

koponyeg.hu

Csütörtökön ragyogóan napos, derült, száraz idővel kezdődik a szeptember. Reggelre 12 fok köré süllyed a hőmérséklet, délután 26-30 fokos nyárias meleg lesz. Front nem lesz hatással a szervezetünkre. A közlekedés időjárási feltételei is kiválóak lesznek.

Pénteken csak kevés gomoly-, és fátyolfelhő zavarja a szép napsütést. Eső továbbra sem lesz. Marad a meleg is: 26-30 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szombaton többórás napsütésre számíthatunk, melyet csak kevés gomolyfelhő zavar majd. Csapadék sehol sem várható. Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben: 26-31 fok között alakul a maximum.

Vasárnap napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de zápor, zivatar inkább estétől, a nyugati, északnyugati területeken fordulhat elő. 25-31 fokos meleg lesz.

Hétfőn hidegfront okoz borongós, szeles időt. A gyakran erősen felhős égből többfelé valószínű eső, zápor, zivatar. Az ország nagy részén 25 fok alá süllyed a hőmérséklet, de keleten ennél még melegebb lesz.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!