Közélet

2014.05.03. 21:34

Élőben is bemutatkoztak a BEOLovízió díjazottjai

Az egész napos sporteseményeket követően este hat óra után szép számú érdeklődő előtt tartották meg a BEOLovízió gáláját, ahol fellépett a közönségszavazás első három helyezettje.

BEOL

Fotó: Lolliii

A BEOLovízió gáláján az első helyezett, a dévaványai Ladányi Viktória a „Túl késő.... a második helyezett, a gyulai Fülemüle eyüttes a „Bicikli, a harmadik, szintén a fürdővárosban élő Gyarmat Noémi a Szerelem című dalt adta elő. Ugyancsak bemutatkozott a Békés Megyei Hírlap különdíjasa, Rákóczi Antal. Az újkígyósi fiatalember az „Anya-altató” című szerzeményt énekelte. Köszöntötték a szakmai zsűri különdíjasát a Kopott Formák nevű formációt és a Beol.hu hírportál különdíjasát, a Mártone Netwörköt is.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] Fotó: Imre György
[/caption]

A díjakat Nánási János lapunk főszerkesztő-kiadóvezetője, Pocsaji Richárd felelős szerkesztő és Szabó György szerkesztő, az akció ötletgazdája adta át. A kiírásra saját, magyar nyelvű dalokkal nevezhettek az érdeklődő zenészek, énekesek, együttesek.


A gála részeként színvonalas műsort adva fellépett Takács Nikolas, az első magyarországi X-faktor második helyezettje.

Ezután a félmaraton programjainak következő akkordjaként Gajdos Andrea és Bukor Csaba énekelt duetteket, majd egy újabb nagyágyú a Csillag születik és az X-faktor című műsorokban egyaránt remeklő Szabó Ádám fellépése következett. A rendezvényt az Antovszki Band koncertje élő koncertje zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!