Közélet

2013.09.20. 16:24

A Fidesz is bejelentette, kit indít az időközin

A 33 éves Bíró Csabát indítja a kormánypárt a november 10-ei békéscsabai időközi választáson.

BEOL

Vantara Gyula választókerületi elnök arról tájékoztatott péntek délutáni közleményében, hogy a békéscsabai Fidesz-frakció  előterjesztésére a párt helyi elnöksége döntést hozott, ami alapján Bíró Csabát az 5. számú választókörzetben képviselő-jelöltként indítja.

"Bíró Csaba 1980-ban született Gyulán. Keresztény családban nőtt fel ahol az emberek iránti tisztelet, valamint a munka becsülete fontos volt a hétköznapokban. Középiskolai tanulmányait a Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari szakképző iskolában végezte. A sorkatonai szolgált után, munka mellett sikeresen elvégezte a Szent István Egyetemen az egészségturizmus szakot." - írja Vantara Gyula.

A jelölt 2005 óta foglalkozik ifjúságpolitikával, 2010 szeptemberétől a Fidelitas Békés megyei elnöki posztját töltötte be. Három éve tagja a békéscsabai önkormányzat egyik bizottságának. Célja, hogy ennek a sokszínű kerületnek a jövőben is erős képviselete legyen.

„Bíró Csabát kezdeményező, szorgalmas és becsületes embernek ismertem meg. Fontosnak tartom, hogy olyan képviselője legyen az 5. sz. választókörzetnek, aki lelkiismeretesen és megbízhatóan képviseli az ott lakók érdekeit” - vélekedik Vantara a fiatal fideszes politikusról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!