Közélet

2013.01.22. 15:18

Sok gádorosi nem fizet időben

A polgármester a falugyűlésen arra kérte a lakosokat, hogy a szennyvízberuházás kapcsán vállalt kötelezettségeiket próbálják határidőre teljesíteni.

Cs. I.

— A vállalt fizetési kötelezettségeinknek eleget tudtunk tenni annak ellenére, hogy tavasztól a tél beálltáig zajlottak a településen a szennyvízberuházás munkálatai. Köszönöm a lakosság türelmét és a munkálatokhoz való hozzáállását — fogalmazott dr. Prozlik László polgármester a hétfő esti gádorosi falugyűlésen.

Nem hagyta szó nélkül, hogy a víziközmű társulat nagyon sok hátralékost adott át behajtásra az önkormányzati adóhatóságnak. Ezek a behajtások folyamatosak. Kérte a településvezető, hogy a szennyvízberuházás kapcsán vállalt kötelezettségeiket a gádorosiak próbálják teljesíteni határidőre.

— Több pályázatot adott be a testület tavaly. Három támogatást elnyertünk — mondta a polgármester.

Így többek között a focipálya kerítésépítésére, épület-felújításra, tájház kialakítására és térfigyelő kamerarendszer kiépítésére lesz lehetősége az önkormányzatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!