Közélet

2012.12.14. 08:05

Ma nyit a felújított, kibővített gyulai Kézműves cukrászda

Teljesen új dizájnnal ma délelőtt 10 órakor nyit ki ismét a Kézműves cukrászda Gyulán, a Városház utcában.

Ny. L.

Balogh László mestercukrász, tulajdonos elmondta, úgy érezték 15 szezon után, hogy megérett az idő a felújításra, a bővítésre.

– Gyönyörű, új kőpultban mutatjuk be a süteményeket, és folyamatosan új édességekkel jelentkezünk – magyarázta Balogh László. – Vadonatúj, ma a legmodernebbnek számító olasz kávéfőzőgépet is vásároltunk, beállítottunk, és az ebben főtt kávét, cappuccinót már ma is megkóstolhatják a vendégek.

Megújultak a bútorok is, vendégmarasztaló székeket, padokat állítottunk be. Többet az eddigieknél, így több vendég foglalhat helyett egyidőben a Kézművesben. Igyekeztünk az új dizájnnal különleges atmoszférát teremteni a cukrászdában, hogy a tartalom és a megjelenés minél jobban összhangban legyen.

A tulajdonos hozzátette, a fagylaltpult maradt a helyén, de azt is felújították. A sütemények mellett a Kézműves bonbonjai is kedveltek, ezen a területen szintén megjelennek újdonságokkal.
Vadonatúj, ma a legmodernebbnek számító olasz kávéfőzőgépet is vásároltak.

Vágja ki a kupont, és igyon egy finom olasz kávét, cappuccinót!

Aki kivágja a kupont a Hírlap mai számából, a Békés Megyei Hírlap és a Kézműves cukrászda vendégeként ingyenesen fogyaszthat el a Kézművesben az új olasz kávéfőzőgépen főzött kávét vagy cappuccinót.

-->

Ezek is érdekelhetik